Subscriu-te a Filmtopia

Per poder llegir tots els continguts de forma il·limitada t’has de subscriure. Uneix-te a la comunitat Filmtopia per poder seguir donant-te el millor del cinema fet per dones i oferir-te nous continguts i activitats! Tria una d’aquestes tres opcions:

subscripció mensual

4,99€

al mes

  • Accés il·limitat a tots els continguts escrits i en vídeo

SUBSCRIU-TE

subscripció anual

49€

a l’ANY

  • Accés il·limitat a tots els continguts escrits i en vídeo

SUBSCRIU-TE

subscripció FAN CLUB

99€

a l’ANY

  • Accés il·limitat a tots els continguts

  • Accés a sortejos de pòsters, llibres, entrades, etc.

  • 1 entrada gratis a l’any per assistir a una taula rodona o a una classe magistral sobre cinema fet per dones

  • 1 entrada gratis a l’any per assistir a una estrena d’una pel·lícula dirigida per una dona

  • 1 samarreta de Filmtopia

  • (Oferta vàlida només a Espanya)

SUBSCRIU-TE

FAQ

Què és Filmtopia?

+

Filmtopia és un espai i alhora una comunitat que neix amb la missió de donar veu a diverses generacions de dones que hi ha hagut, hi ha i hi haurà en el cinema. La nostra filosofia es basa en visibilitzar les seves històries, les seves pel·lícules i les seves filmografies perquè no sempre solen tenir cabuda als mitjans actuals, i ho fem a través de diversos continguts i actualitat que presentem a la nostra web, però també amb activitats i altres experiències físiques.

Quins són els beneficis de tenir una subscripció?

+

Per poder gaudir de tots els continguts de la web sense limitacions és necessària una subscripció. D’aquesta manera podem sufragar el cost que implica preparar, gestionar i crear continguts per poder oferir-te nous articles i vídeos cada setmana. Pots triar entre tres opcions de subscripció.

Més que una subscripció, una comunitat.

+

Subscriure’s a Filmtopia significa molt més que gaudir dels seus continguts, també és participar d’un projecte que aposta i defensa el cinema fet per dones i que té per objectiu, no només l'interès en visibilitzar les dones del sector, sinó també el de fer una revisió històrica per recordar les pioneres que van marcar el camí i, a la vegada, tenir molt present l’actualitat d’una forma profunda i amena. Formar part de Filmtopia és alhora poder formar part d’una comunitat amb interessos comuns amb la qual poder relacionar-nos i crear vincles més enllà de la web. Estem treballant en crear altres formats per poder connectar-nos, aprendre i conèixer el cinema fet per dones des de totes les perspectives.

Com funciona la subscripció?

+

En aquests moments tenim opcions per a subscripcions mensuals i anuals. En funció de l'opció que triïs, gaudiràs dels continguts de forma il·limitada una vegada hagis efectuat el pagament. Podràs accedir amb el teu usuari i contrasenya i podràs també gestionar les teves dades dins del teu perfil d’usuari. La teva subscripció es renovarà automàticament al finalitzar el període sempre i quan no ens diguis el contrari. Nosaltres t’informarem puntualment abans de la renovació perquè puguis decidir si vols renovar-la o no.

Té més avantatges la subscripció?

+

Filmtopia té pocs mesos de vida, estem en línia des del març del 2024, però tenim moltes idees en marxa que anirem incorporant al projecte ben aviat. Totes aquelles persones que disposin d’una subscripció podran gaudir d’altres beneficis i avantatges que anirem comunicant en cada moment. Tot just és l’inici d’una gran aventura. Et sumes al club?